Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Partnerünk

Termék részletek


Magyarország országgyűlési választókerületei (2018) 1 db ajándék könyöklővel

Magyarország országgyűlési választókerületei (2018) 1 db ajándék könyöklővel
9 990 Ft9990

Magyarország országgyűlési választókerületei (2018) 1 db ajándék Magyarország választókerületei könyöklővel.
Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - megegyezik.

 • Magyarország országgyűlési választókerületei (2018) 1 db ajándék Magyarország választókerületei könyöklővel.
  Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - számszerűen megegyezik.

  A térkép a Központi Választási Iroda adatai alapján készült, szakértőként Rytkó Emília működött közre a szerkesztésben. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről. Keresse meg, hová tartozik az Ön lakóhelye!

  Háromféle kivitelben választható:
  Magyarország választókerületi térképe - standard  Magyarország választókerületi térkép - szolíd színes  Magyarország választókerületi térkép - élénk színes  
       Standard        Szolíd színes      Élénk színes


  A választások elmúltával a kiadvány közigazgatási térképként is használható, hiszen tartalmazza Magyarország valamennyi települését népességszám szerint kategorizálva, a megyehatárokat, és a nagyvárosokat alaprajzzal. Ezen kívül feltüntettük a fontosabb közutakat, vasutakat, kikötőket, repülőtereket, kompokat, a határátkelő helyeket és az ipari parkokat is.

  A fémléces változat ideális a mobil használathoz: feltekerve kis helyen elfér, kétoldali írható-letörölhető fóliabevonata kitűnően alkalmas bemutatókhoz.

  Irodai használatra, kampányközpontokba a keretezett, írható-letörölhető változatot javasoljuk, amelyen az események filctollal beírva vagy színes gombostűkkel megtűzve követhetők. Igény esetén akár óriási, 200×140 cm-es méretben is elkészítjük, vagy 5 m szélességű bannerfóliára is kinyomtatjuk!

  A térkép interaktív, internetes változatának megrendelésére is lehetőség van. Egyedi felülnyomással, logóval illetve választási naptárral is rendelhető. Hívjon minket! 06(1)4152010, 4152020

  Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe 

  A térkép a választásokról szóló törvény adatai alapján készült, és minden települést tartalmaz. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről.

   


 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 5 dbNincs!9 990 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 20 db15 %8 492 Ft/db
  20 db vagy több 20 %7 992 Ft/db
 • Méret
  100 x 70
  Gyártó
  Stiefel
  Kivitel
  fóliás, fémléces
  Kiadás éve
  2018
  Cikkszám
  878277VFL
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés