Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Partnerünk

Termék részletek


A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO

A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO
 • A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO
 • A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO
 • A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO
 • A magyar irodalom története hajtogatott térkép DUO
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

A több mint hatvan jeles – életrajzzal és fotóval szereplő – írót/költőt bemutató térkép külön érdekessége, hogy a határon túli és a ma is munkálkodó magyar szerzőkről is ad háttéranyagot. Nem pusztán a magyar irodalomórákon, hanem történelem,
 • A több mint hatvan jeles – életrajzzal és fotóval szereplő – írót/költőt bemutató térkép külön érdekessége, hogy a határon túli és a ma is munkálkodó magyar szerzőkről is ad háttéranyagot. A térkép felöleli a teljes általános iskolai irodalomtörténeti anyagot, bemutatva legfontosabb íróink, költőink életútját. A művek keletkezési körülményeit gyakran sokkal könnyebb megérteni, ha tudjuk, milyen korban, az ország mely részén alkotott a művész. Különösen fontos ez olyan személyiségek esetében, akik szinte folyamatosan vándoroltak (mint pl. Petőfi Sándor).

  A történelmi térkép háttér segít elhelyezni az írókat, költőket egy adott történelmi korban. A több rész-időszakra szétosztott feldolgozás és a mindkét oldali nyomtatás lehetővé teszi a részletek ábrázolását, és a bővebb életrajz közlését is.

  A térkép íróasztali könyöklő formájában is kapható változata nagy segítség az iskolákban, az órai munkában, különösen, ha a falitérkép változatot is használják hozzá. Elegendő minden padba egyet vásárolni. A könyöklő kemény, időtálló fóliabevonata miatt tartós tankönyvként is használható.

  A hajtogatott változatot otthoni böngészéshez vagy könyvtárakba ajánljuk.
  További magyar történelmi térképek>>>

  Ha már van az iskolában interaktív tábla, akkor érdemes kipróbálni a digitális tananyag változatot is, amely jelentősen kibővíti a tanár lehetőségeit.
  A címlapon egy minden részletben jellegzetes, a huszadik század fordulóján fényképezett dolgozószoba részlete látható.

    • Méret
  100 x 70
  Gyártó
  Stiefel
  Kivitel
  hajtogatott
  Cikkszám
  43157H
Webáruház készítés