Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Partnerünk

Termék részletek


Magyarország közigazgatása keretezett, tűzhető térkép

Magyarország közigazgatása keretezett, tűzhető térkép
27 432 Ft

Magyarország járástérképe alapvető információforrásként szolgál közhivatalokban, közintézményekben, iskolákban és cégek számára is.

Méretarány: 1 : 550 000

 • 2013-ban a járások létrejöttével jelentõsen megváltozott Magyarország közigazgatási térképe. Új, modern színezéssel elkészített közigazgatási térképünk mindenki számára egyszerûvé teszi a tájékozódást a járási rendszerben, hiszen tökéletesen elkülönölnek rajta a járások, ugyanakkor a megyehatárok is jól kivehetõk. Használja Ön is Magyarország legkedveltebb közigazgatási térképét!

  A Stiefel Eurocart, Közép-Európa vezetõ üzleti térképkiadója elsõként készítette el a 2012. évi XCIII. törvény és a 218/2012. sz. kormányrendelet alapján Magyarország járástérképét, illetve a megyék és minden járás térképét külön-külön is. A térképek jelentõsen megkönnyítik a járások kiterjedésének megismerését, és egyértelmûvé teszik, mely települések tartoznak egy adott járás területéhez. Ezért alapvetõ információforrásként szolgálhatnak közhivatalokban, közintézményekben, iskolákban és cégek számára is. 

 • Méret
  100 x 70
  Gyártó
  Stiefel
  Kivitel
  keretezett, tűzhető
  Kiadás éve
  2017
  Méretarány
  1 : 550 000
  Cikkszám
  8791777T
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés