Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Partnerünk

Termék részletek


Magyarországi megyék választási térképe egyéni választókerületekként fémléces 100x70 cm, 1 db ajándék könyöklővel

Magyarországi megyék választási térképe egyéni választókerületekként fémléces 100x70 cm, 1 db ajándék könyöklővel
14 990 Ft
Kiadás éve:


Magyarországi megyék választási térképe egyéni választókerületekként fémléces 100x70 cm térkép, 1 db ajándék Magyarország országgyűlési választókerületei térkép könyöklővel.

A magyarországi megyék országgyűlési egyéni választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - megegyezik.

 • A magyarországi megyék országgyűlési egyéni választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - számszerűen megegyezik.

  A térkép a Központi Választási Iroda adatai alapján készült, szakértőként Rytkó Emília működött közre a szerkesztésben. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről. Keresse meg, hová tartozik az Ön lakóhelye!

  A választások elmúltával a kiadvány közigazgatási térképként is használható, hiszen tartalmazza a megye valamennyi települését népességszám szerint kategorizálva, a megyehatárokat, és a nagyvárosokat alaprajzzal. Ezen kívül feltüntettük a fontosabb közutakat, vasutakat, kikötőket, repülőtereket, kompokat, a határátkelő helyeket és az ipari parkokat is.

  A fémléces változat ideális a mobil használathoz: feltekerve kis helyen elfér, kétoldali írható-letörölhető fóliabevonata kitűnően alkalmas bemutatókhoz.

  Irodai használatra, kampányközpontokba a keretezett, írható-letörölhető változatot javasoljuk, amelyen az események filctollal beírva vagy színes gombostűkkel megtűzve követhetők. Igény esetén akár óriási, 200×140 cm-es méretben is elkészítjük, vagy 5 m szélességű bannerfóliára is kinyomtatjuk!

  A térkép interaktív, internetes változatának megrendelésére is lehetőség van. Egyedi felülnyomással, logóval illetve választási naptárral is rendelhető. Hívjon minket! 06(1)4152010, 4152020


 • Méret
  100 x 70 cm
  Gyártó
  Stiefel
  Kivitel
  fóliázott, fémléces
  Kiadás éve
  2018
  Cikkszám
  878277VFL-19-106
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés