Szigetvár térkép hajtott

Raktárkészlet: 119 db
Szigetvár térkép hajtott
Szigetvár térkép hajtott
Szigetvár térkép hajtott
Szigetvár térkép hajtott
Szigetvár hivatalos várostérképe, 2008-as kiadás

Óriási mennyiségi kedvezmények a kedvezmény fülön!

990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Stiefel Eurocart Kft. alapelvéhez híven arra törekedett – mivel a térképet minden cég számára alapvető tervezési és napi munkaeszköznek tekinti – hogy egy mindenre kiterjedő kiadványt készítsen.

 

Szigetvár város térképét falitérképnek és hajtogatott várostérképnek is szánja a kiadó, ezért az erre a célra leginkább alkalmas 76 x 48 cm-es méretben és 1:7 500-as méretarányban került feldolgozásra a több hónapos munkával összeálló alapinformáció. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a térképen tájékozódhassunk, tervezhessünk.

 

A térkép a közelmúltban végrehajtott infrastrukturális és gazdasági fejlesztések utáni legfrissebb állapotot tükrözi. Újdonsága az ipari területek részletes ábrázolása. A házszámozás, a parkolók, az egyirányú utcák jelölése, illetve a környező, városon kívüli részek részletes kidolgozása mind a minél magasabb színtű tájékozódást szolgálják.

 

Szigetváron az elmúlt években nagyon sok fejlesztés történt, ezért is indokolt az új térkép megjelenése. A teljesség igénye nélkül néhány friss információ: bevásárló-egységek, benzinkutak, valamint a naprakész beépítettség. A térkép jól mutatja a település és közvetlen környezetének kapcsolati viszonyait. A kibővített házszámozás, a friss közlekedési hálózat, az utcanévjegyzék pedig a könnyebb tájékozódást segítik.

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Stiefel
Kivitel
hajtogatott
Kiadás éve
2008
Raktárkészlet
119 db
Cikkszám
118012H
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu