Térképüzlet Blog

MEGJELENTEK A 2022-ES BUDAPEST ÉS PEST MEGYE TÉRKÉPEK!

2022.02.18 12:52

Önnek is fontos, hogy mindig a legfrissebb információk alapján dolgozhasson és friss adatok alapján tájékozódhasson?

Bemutatjuk a Budapest és Pest megye térképek 2022-es kiadásait! 

 


Számunkra kiemelten fontos, hogy térképeink mindig az adott térség aktuális állapotát tükrözzék.

Ezért most a Budapest és Pest megye közigazgatási térképeink frissített kiadásban jelennek meg. 

A térképek faléces és keretezett kivitelben is elérhetők. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretet és kivitelt weboldalunkon!

faléces térképek nagy szakítószilárdságú, írható felületű fóliabevonattal és valódi bükkfa lécezéssel rendelkeznek, amely garantáltan hosszú élettartamot biztosít nekik.

A keretezés során a térképek igény szerint választható alu fémből vagy fából készült keretet kapnak, így azt a választott térképhez és az ízléséhez igazíthatja. A keret stabilan tarja a nagyméretű térképeket is, valamint a fóliabevonatnak is köszönhetően tartós védelmet biztosít.

 

Pest megye közigazgatási térkép >>

Részletes, dekoratív falitérkép, nélkülözhetetlen az adott megyében működő cégek, intézmények részére. Valamennyi települést, településrészt tartalmazza.

Az új Pest megye térkép a térségben végrehajtott infrastrukturális fejlesztések utáni legfrissebb állapotot tükrözi. A fő- és mellékutak, a kerékpárutak, a vasúthálózat és a vasútállomások, a kistérségek határai és nevei, illetve a környező, megyén kívüli részek részletes kidolgozása egyaránt a minél magasabb szintű tájékozódást szolgálják. A térkép jól mutatja a megye és közvetlen környezetének kapcsolati viszonyait.

Budapest közigazgatási térkép >>

A legújabb Budapest térkép a főváros teljes területét ábrázolja rendkívüli részletességgel. A legsűrűbb belvárosi területeket külön részletekbe menő melléktérkép mutatja be. Tartalmazza az összes BKK járat útvonalát, jelöli a fontosabb és nevezetes épületeket.

Ha Ön ebben a régióban él, vagy cége itt működik, nem nélkülözheti.
Tegye a falára, és meglátja, naponta használni fogja! 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu