Térképüzlet Blog

Magyar nyelven megjelent kaparós világtérkép!

2017.11.24 13:18
Végre magyar nyelven is megjelent a kaparós Föld térkép! A sokoldalú termék ajándéknak és dekorációnak is megfelelő, tanulási és üzleti szemléltető eszköznek is egyaránt használható.

A kaparós világtérkép tökéletes ajándék az utazás szerelmeseinek, leendő felfedezőknek, kicsiknek és nagyoknak. Angol változatában már nagy népszerűséget nyert termék végre itthon is megjelent magyar nyelven. Ez a térkép nem csak praktikus segédeszköz, de igényes kivitelezésének köszönhetően dekorációnak sem utolsó.

A kaparós világtérkép a Föld összes országát ábrázolja, egyszerűen le kell kaparni legutóbbi utunk állomásait, láthatóvá téve ezzel az adott területet a fólia alatti országhatárok és hozzá tartozó szigetek, tengerek, óceánok kirajzolódásával.

Bár eredeti funkciója szerint a kaparós térkép utazások dokumentálására szolgál, ezen felül oktatási segédeszközként is kitűnően működik, gyermekek hasznosíthatják földrajz tanulmányaik segédeszközeként, minden megtanult ország lekaparásával érzékeltetve tanulmányaik előrehaladását, mindeközben játékos formában ismételve a tananyagot.
A kaparós világtérképpel monoton magolás helyett izgalmas felfedezéssé válhat a világ földrajzának elsajátítása.

A rendhagyó térkép kitűnő választás egyfajta utazónaplóként bakancslistánk pontjainak kipipálására.
Üzletembereknek használhatják vállalkozásuk nemzetközi terjeszkedésének nyomon követésére, a térkép esztétikus kivitelezés egy elegáns irodában is megállja a helyét.

Otthonában, munkahelyén kifüggesztve minden egyes nap felidézhetjük messzi utazásainkat, ellenőrizhetjük terjeszkedésünket a világban, és tervezhetjük következő kalandunkat ennek a különleges világtérképnek a segítségével.


Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődését, tekintse meg itt!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu