Térképüzlet Blog

Új tematikus térképkollekció

2021.02.23 13:56

2021-ben új térkép kollekcióval bővült a Mindentudás Boltja kínálata.

Az új kollekcióban 9 féle különböző angol nyelvű tematikus térkép
és egy különleges térkép-színező található meg.

Segítségükkel felfedezheti a világ számos különleges helyszínét.

Lepje meg szeretteit, barátait vagy Önmagát egy gyönyörű tematikus térképpel.

Több, mint térkép

Az új tematikus térképeink között bárki megtalálja az érdeklődési köréhez, hobbijához legjobban illeszkedő kiadványt, legyen szó akár búvárkodásról vagy jógáról.

Az egyes térképek részletesen kidolgozott illusztrációk mellett rengeteg hasznos információval mutatják be a különböző témákat. Így profiknak és érdeklődőknek egyaránt tartogatnak meglepetéseket.

A meseszép grafikáknak köszönhetően ezek a kiadványok remek díszei lehetnek lakásoknak és irodáknak is.

A térképeken a feliratok angol nyelven olvashatók.

Prémium minőség

Az új termékcsalád térképei kiváló minőségű 250 g-os, nem fényáteresztő papírból készülnek.

A térképek fényes fóliabevonattal rendelkeznek, így akár jegyzetelhet is rájuk. Jelölheti a kedvenc helyeit és útvonalait, vágyott célpontjait. A jegyzetek a bevonatnak köszönhetően le is törölhetők és újraírhatók.

A térképek fémléces és poszter kivitelben is megvásárolhatók.

A térképek mérete: 97,5 x 57 cm

Kicsiknek és nagyoknak

A Gyerektérkép egy interaktív világtérkép azoknak a gyerekeknek, akik valóban szeretnék felfedezni és megismerni a kultúrákat, történelmet, nagyvárosokat, állatokat és a világ csodáit.

A Gyerektérképhez tartozik egy 140 darabos matricacsomag, valamint egy magyarázó lap is, amely segíti a szülőket a matricák használatában. 

A térkép alkalmas a világ bármely pontján élő gyerekeknek, mert a térképen és a matricákon sem szerepel írás semmilyen nyelven!

A Színező térképet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk. A térképen minden országnak különböző mintája van, így a színezés nem válik monotonná. A mintákat úgy alakították ki, hogy a gyerekek és a felnőttek számára is örömteli legyen a színezés.

Tegye színessé világát a meglátogatott országok színezésével, és kapjon kreatív inspirációt az új és izgalmas országok felfedezéséhez. 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu