Térképüzlet Blog

Új FIXI termékek és A3 alátétek a Mindentudás Boljtában!

2022.07.25 11:16

Új fixi tanulói munkalapcsomagokkal és munkalapokkal, valamint A3-as alátétekkel bővült kínálatunk.

Ismerje meg legújabb termékeinket!

Megújult FIXI tanulói munkalapcsomagok!

A FIXI munkalapcsomag választékunk teljes megújuláson ment át, így mostantól 12 teljesen új összeállítást kínálunk. A már meglévő témák mellé új csomagokat hoztunk be, így a kínálat még szélesebb lett. Az új összeállításokban 5 db tanulói munkalap, egy A3 méretű alátét valamint egy ajándék kék színű filctoll található.

Az új munkalapcsomagok között megtalálható például az iskolaelőkészítő, a természetismeret alsósoknak, valamint az angol nyelvi csomag kezdő és haladó szintű változata is.

A tanulói munkalapcsomag összegyűjti a legfontosabb és legalapvetőbb tananyagokat, amikre kisdiákoknak szükségük lehet. Magyar nyelvtan, matematika, fizika, kémia, biológia, földrajz valamint az angol és német nyelvi tudás egy helyen, mindezt kedvezőbb áron!

Kattintson, és válogasson a megújult kínálatból!

ÚJ FIXI tanulói munkalapok!

Tanulói munkalap kínálatunk 6 darab új termékkel bővült! Az új munkalapok között fizikai, biológiai és kémiai témák, valamint angol nyelvi szógyűjtemény kapott helyet. Emellett a kisebbeknek is kedveztünk, hiszen a napirend munkalap játékos formában segíti a rendszeresség és a pontosság megértését.

A Fixi tanulói munkalapok írható-letörölhető, cseppálló fóliabevonattal készülnek, így a diákok többször is gyakorolhatják az adott tananyagot. Gyűjtse össze a munkalapokat, hiszen a lyukasztásnak köszönhetően mappába fűzhetők. 

Az új munkalapok témái: atommodellek | halmazállapotokelső- és másodrendű kémiai kötésekemberi vázizomzat | szakmák angol nyelven | napirendÚj A3 méretű alátétek

A Fixi munkalapok mellett a munkalapcsomagokban 4 féle új A3 méretű alátéttel is találkozhat. Ezek az alátétek természetesen egyénileg is megrendelhetők.

A "Százalékszámítás" A3 méretű alátét a Matematikai csomag része, a "Basic facts about London" az Angol haladó csomagban található meg, az "Egészségnevelési útmutatót" a Biológia csomag tartalmazza, a "Gyerek Föld / Gyerek Európa" alátétet pedig az Iskolaelőkészítő csomagba tettük.

Az A3 méretű alátéteknek vízálló, írható-letörölhető a felületük, így újra és újra használhatók. A dupla oldallal rendelkező alátéteken külön feladatok segítségével tudják a gyermekek elsajátítani a tananyagokat.

Keresse legújabb termékeinket a Mindentudás Boltja kínálatában!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu