Magyarország pálinkatérképe (többnyelvű, keretezett)

Magyarország pálinkatérképe (többnyelvű, keretezett)

Dekoratív, nagyméretű falitérkép hazánk eredetvédett pálinkatermő területeivel. Az Ön logója a térképen a mi ajándékunk!

27 432 Ft
A vásárlás után járó pontok: 274 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Magyarország első pálinkatérképe
Ha azt mondjuk, szatmári szilva, kecskeméti barack, göcseji körte, tíz közül kilenc magyar férfinak nem a gyümölcs, hanem az abból készült zamatos pálinka jut eszébe. De vajon hányan tudják közülük, honnan is származnak ezek a nemes italok, melyek az eredetvédett pálinkák, milyen különleges fajtáik vannak – egyáltalán, milyen ital hordozhatja címkéjén jogosan a pálinka nevet?

 

Pedig a kulturált alkoholfogyasztás egyik alapelve, hogy tudjuk, mit iszunk. Ezért aztán, ha valaki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, akkor érdemes kinyitnia az Agrármarketing Centrum Kht (AMC) megbízásából a Stiefel Kiadó által elkészített „Magyarország pálinkatérképét”. A most megjelent egyedülálló kiadvány nagyméretű térképen tünteti fel hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit, külön kiemelve, hol találhatóak kereskedelmi pálinkafőzdék.

 

A térkép elkészítését, amelynek az AMC fontos szerepet szán a pálinka-marketingben, jelentős szakmai összefogás kísérte: szakértőként olyan ismert szakemberek jegyzik, mint Szilágyi László, a Pálinka Céh ügyvezetője, vagy Fehér Csaba és Juhász Miklós, a Zsindelyes Pálinkafőzde munkatársai. De részt vettek a munkában olyan szakmai szervezetek is, mint a Délkelet-Magyarországi Pálinkafőzők Egyesülete, a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület, és a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács. Az AMC részéről pedig Horváth Gyöngyvér koordinálta az anyaggyűjtést. A rekordidő alatt elkészült kiadványt Dr. Szabó Tibornak, az Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht. tudományos munkatársának gyümölcsfotói teszik még szemléletesebbé.
Ez a különleges, minőségi falitérkép hatékonyan járulhat hozzá az utóbbi időben több nemzetközi kiállításon is sikerrel szereplő magyar pálinkák népszerűsítéséhez.

A keretezett falitérkép fóliabevonattal ellátott, írható-letörölhető felületű, cseppálló. Az Önnek fontos helyeket színes táblatűkkel is megjelölheti. Négyféle keretszínből választhat, így bármilyen irodabútorhoz megtalálhatja a hozzá illőt.

Ajándékunk: az Ön cégének logóját költségmentesen nyomtatjuk rá a térképre! (feltétel: mérethelyes, nyomtatható logó megküldése. Ha ez nem megoldható, a logó megfelelő minőségű előkészítését egyedi árajánlat alapján vállaljuk)
Keretezés típusát kiválaszthatja a változatok menüpontban.
Fakeretes változat:
Neves európai gyártók csúcsminőségű, masszív, tartós, felületkezelt trópusi fakeretét használjuk fel.
Választható színek: natúr, cseresznye, mahagóni, sötétbarna.

Fémkeretes változat:
Modern irodákba ajánlott a tartós, jó minőségű alukeretünk.
Hasonló termékek
Adatok
Méret
100 x 70
Gyártó
Stiefel
Kivitel
kerezett, tűzhető
Cikkszám
440438TK
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu