Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Partnerünk

Termék részletek


Magyarország pálinkatérképe (többnyelvű, keretezett)

Magyarország pálinkatérképe (többnyelvű, keretezett)
27 432 Ft
A vásárlás után járó pontok: 274 Ft


Dekoratív, nagyméretű falitérkép hazánk eredetvédett pálinkatermő területeivel. Az Ön logója a térképen a mi ajándékunk!

 • Magyarország első pálinkatérképe
  Ha azt mondjuk, szatmári szilva, kecskeméti barack, göcseji körte, tíz közül kilenc magyar férfinak nem a gyümölcs, hanem az abból készült zamatos pálinka jut eszébe. De vajon hányan tudják közülük, honnan is származnak ezek a nemes italok, melyek az eredetvédett pálinkák, milyen különleges fajtáik vannak – egyáltalán, milyen ital hordozhatja címkéjén jogosan a pálinka nevet?

   

  Pedig a kulturált alkoholfogyasztás egyik alapelve, hogy tudjuk, mit iszunk. Ezért aztán, ha valaki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, akkor érdemes kinyitnia az Agrármarketing Centrum Kht (AMC) megbízásából a Stiefel Kiadó által elkészített „Magyarország pálinkatérképét”. A most megjelent egyedülálló kiadvány nagyméretű térképen tünteti fel hazánk eredetvédett pálinkatermő területeit, külön kiemelve, hol találhatóak kereskedelmi pálinkafőzdék.

   

  A térkép elkészítését, amelynek az AMC fontos szerepet szán a pálinka-marketingben, jelentős szakmai összefogás kísérte: szakértőként olyan ismert szakemberek jegyzik, mint Szilágyi László, a Pálinka Céh ügyvezetője, vagy Fehér Csaba és Juhász Miklós, a Zsindelyes Pálinkafőzde munkatársai. De részt vettek a munkában olyan szakmai szervezetek is, mint a Délkelet-Magyarországi Pálinkafőzők Egyesülete, a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület, és a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács. Az AMC részéről pedig Horváth Gyöngyvér koordinálta az anyaggyűjtést. A rekordidő alatt elkészült kiadványt Dr. Szabó Tibornak, az Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht. tudományos munkatársának gyümölcsfotói teszik még szemléletesebbé.
  Ez a különleges, minőségi falitérkép hatékonyan járulhat hozzá az utóbbi időben több nemzetközi kiállításon is sikerrel szereplő magyar pálinkák népszerűsítéséhez.

  A keretezett falitérkép fóliabevonattal ellátott, írható-letörölhető felületű, cseppálló. Az Önnek fontos helyeket színes táblatűkkel is megjelölheti. Négyféle keretszínből választhat, így bármilyen irodabútorhoz megtalálhatja a hozzá illőt.

  Ajándékunk: az Ön cégének logóját költségmentesen nyomtatjuk rá a térképre! (feltétel: mérethelyes, nyomtatható logó megküldése. Ha ez nem megoldható, a logó megfelelő minőségű előkészítését egyedi árajánlat alapján vállaljuk)
 • Méret
  100 x 70
  Gyártó
  Stiefel
  Kivitel
  kerezett, tűzhető
  Cikkszám
  440438TK
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés